Voor kandidaten en organisaties die willen

verbinden, versnellen, verbeteren

Wie wij zijn hangt helemaal af van wat jij wilt bereiken. Wij hebben verstand van recruitment, dus we zijn jouwsparringpartner, groeiversneller en uitdager. We matchen voor functies die impact maken en leveren maatwerk voor organisaties die vooruit willen met hun recruitment.

We spreken en verbinden vanuit aandacht voor mensen, teams en processen. Dat geldt voor kandidaten én voor organisaties die we begeleiden. Wij investeren langdurig in onze samenwerkingen om volledig te begrijpen wat kandidaten en organisaties belangrijk vinden.

Samen investeren in elkaar

Bij ExecutiveLab vinden we het belangrijk om volledig te begrijpen wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden. Dat vraagt om tijd en om goede gesprekken. Daarin denken we mee en dagen we uit. We sparren en schetsen de weg vooruit. We zijn onafhankelijk en tegelijkertijd nauw betrokken. Om samen te investeren in elkaar: altijd gericht op een samenwerking die zich op de lange termijn maximaal uitbetaalt.

Het resultaat van die aanpak is een breed en gevarieerd netwerk met kandidaten en organisaties die we van binnenuit kennen. We zijn trots op de kandidaten die we succesvol matchen. En extra trots als ze ons in hun nieuwe rol opnieuw vragen als partner voor de volgende recruitmentuitdaging binnen de organisatie waar ze werken. Het helpt ons organisch te groeien, om steeds meer impact te maken binnen een groter netwerk.

We matchen en maken recruitment beter

Met Executive Search brengen we kandidaten en organisaties in beweging. Als het doel duidelijk is stippelen wij de weg ernaartoe uit. Juist als het pad lijkt te vervagen dagen wij uit om de stip op de horizon weerscherp te krijgen. Zo matchen we op senior-niveau voor functies die impact maken. Met RecruitmentLab bieden we maatwerk om recruitment beter te maken. We verdiepen ons in organisaties, bereiden ze voor op recruitment enl eren ze om het uiteindelijk zelf te doen. Zo helpen we start-ups en scale-ups om voorspelbaar en schaalbaar nieuw talent aan te trekken.

We weten wat er speelt

En begrijpen wat er belangrijk is

Oprecht nieuwsgierig

Naar de dynamiek van mensen en bedrijven

Vanuit verdieping op niveau

Dankzij opleiding, achtergrond en ervaring

Zonder focus op volume

Zodat kwaliteit komt bovendrijven

Onze klanten zijn organisaties die de gevestigde orde inspireren om meer agile te denken, om zo beter voorbereid te zijn om de snel opvolgende veranderingen die de digitale wereld met zich mee brengt.