over
Fabienne

In COVID tijd ben ik in Wijk bij Duurstede gaan wonen, waar we in de tuin gelijk een tuinhuis hebben gebouwd met een glazen schuifpui en een kachel. In het tuinhuis spendeer ik graag mijn avonden en weekenden met een goed glas wijn (of twee!) of een lekkere cocktail, altijd gezelschap om me heen.

Dit zie je bij mij ook terug op werk: steeds op zoek naar gezelligheid, continu in gesprek met klant en kandidaat en met collega's aan het bouwen aan innovatieve proposities en dienstverlening.

Mijn eerste 'echte' baan, na het afstuderen van mijn Bachelor en Master aan de VU, was bij een internationaal executive search bureau in Monaco. Daar leerde ik schakelen op board-level in de snelle digital wereld van nu. Tijdens een NLP-opleiding leerde ik de verdieping op intermenselijk niveau te maken. In Executive Search zit daar de crux: het leren kennen, maar ook juist begrijpen, van zowel opdrachtgever als kandidaat. Daar ga ik elke dag met veel plezier mee aan de slag.

Ik heb ruim 8 jaar ervaring in recruitment, veelal in het digital domein van consultancy, zowel in Nederland als in buitenland. Klantorganisaties als big four kantoren, maar ook juist kleine boetieks. Rollen variërend van sales en management tot inhoudelijk op delivery.