Dienst

Executive

Search

contact opnemen

Met Executive Search brengen we kandidaten en organisaties in beweging. Als het doel duidelijk is stippelen wij de weg ernaartoe uit. Juist als het pad lijkt te vervagen dagen wij uit om de stip op de horizon weer scherp te krijgen. Zo matchen we op senior-niveau voor functies die impact maken.

Advies met betrokken aandacht

Een sterke vertrouwensrelatie als startpunt om een succesvolle senior manager, director of partner te vinden. Dat is waar we in geloven bij ExecutiveLab. Wij kennen onze kandidaten en begrijpen welke organisaties daar het best bij passen. We kennen de visionairen, leiders en opschudders die onze opdrachtgevers zoeken. We begeleiden kandidaten die bovenin de organisatie graag willen weten wat ze daar precies kunnen verwachten. Bij ons geen volumes aan gevulde vacatures, omdat we liever investeren in elkaar en in de relatie.

Succes met strategische doelstellingen

Tijdens een transformatie verandert er van alles. Wij begrijpen als sparringpartner waar kandidaten op de juiste plek zitten en waar organisaties naartoe willen. Zo matchen we op basis van strategische doelstellingen, om samen te werken aan groots succes. Het resultaat is een klinkende match. Niet voor niets vragen veel geplaatste kandidaten ons vervolgens als klant hen te helpen met de groeiambities van hun organisatie. Dat is voor ons de mooiste waardering van onze inzet.

Professionalisering van recruitment

Samen met ons werken aan het systeem en de processen.

Recruitment als versneller voor groei

Goede mensen aannemen dankzij een strategie die klopt.

Om het zelf te leren doen

Duurzaam resultaat waarbij wij niet meer nodig zijn.

Voor start-ups en scale-ups

Waar recruitment de volgende hobbel vormt.

Onze klanten zijn organisaties die de gevestigde orde inspireren om meer agile te denken, om zo beter voorbereid te zijn om de snel opvolgende veranderingen die de digitale wereld met zich mee brengt.

DNA molecuul als logo

logo opbouw
People & personalities
+
Connection & fit
+
DNA & culture

Ons logo is het DNA molecuul en deze is niet voor niets zo gekozen: bij ExecutiveLab gaan we op zoek naar de kern. Wij willen opdrachtgevers en professionals door en door leren kennen. Zodat wij de future fit echt kunnen maken.

Daarnaast verwijst het molecuul beeldmerk naar het Lab gedeelte in onze naam. We willen innovatief te werk gaan: creatief maar wel gestuwd op data. Outside-the-box en gevalideerd.

Wij zijn ExecutiveLab.