Dienst

Recruitment

Lab

contact opnemen

RecruitmentLab is maatwerk. Vanuit oprechte interesse kijken we kritisch naar wat er speelt, ontwerpen we professionele recruitmentprocessen en leren we organisaties vervolgens om het zelf te doen. Wij maken recruitment voor start-ups en scale-ups voorspelbaar en schaalbaar. Dat helpt onze klanten om sneller te groeien met nieuw talent dat het verschil maakt.

Co-creatie samen met de klant

Zodra we starten bij klanten beginnen we aan ons plan om daar ook weer te vertrekken. Zodra onze opdrachtgevers het zelf kunnen is onze missie geslaagd. We creëren waarde door organisaties uit te dagen om het anders aan te pakken met onze bewezen methoden en processen. Samen realiseren we een duurzaam resultaat dat we zonder omkijken met vertrouwen durven over te dragen. We luisteren naar wat er speelt, wijzen op wat er ontbreekt en analyseren wat er goed gaat en wat er beter kan. We schrijven een plan en bieden maatwerk, dat we strategisch uitrollen, tactisch uitvoeren en samen implementeren. Met RecruitmentLab helpen we start-ups en scale-ups waar recruitment de volgende hobbel blijkt om verder te groeien.

Recruitment als versneller van groei

Als het te vroeg is voor eigen corporate recruitment, maar tegelijkertijd ontbreekt aan voldoende nieuw talent: dan werken wij graag samen. Wat er ook speelt: recruitment moet beter. We werken samen vanuit een intensievere band dan de typische klant en leverancier. Samen maken we recruitment voorspelbaar en schaalbaar. We begeleiden bij corporate recruitment, onboarding en de ontwikkeling van nieuw talent. Door samen te werken aan een nieuw businessmodel voor recruitment helpen we onze klanten hun strategische en groeidoelstellingen te bereiken. Onze klanten waarderen ons als adviseur met kennis van zaken, betrokken partner en specialist bij uitdagende digitale transformaties.

Professionalisering van recruitment

Samen met ons werken aan het systeem en de processen.

Recruitment als versneller voor groei

Goede mensen aannemen dankzij een strategie die klopt.

Om het zelf te leren doen

Duurzaam resultaat waarbij wij niet meer nodig zijn.

Voor start-ups en scale-ups

Waar recruitment de volgende hobbel vormt.

Onze klanten zijn organisaties die de gevestigde orde inspireren om meer agile te denken, om zo beter voorbereid te zijn om de snel opvolgende veranderingen die de digitale wereld met zich mee brengt.

DNA molecuul als logo

logo opbouw
People & personalities
+
Connection & fit
+
DNA & culture

Ons logo is het DNA molecuul en deze is niet voor niets zo gekozen: bij ExecutiveLab gaan we op zoek naar de kern. Wij willen opdrachtgevers en professionals door en door leren kennen. Zodat wij de future fit echt kunnen maken.

Daarnaast verwijst het molecuul beeldmerk naar het Lab gedeelte in onze naam. We willen innovatief te werk gaan: creatief maar wel gestuwd op data. Outside-the-box en gevalideerd.

Wij zijn ExecutiveLab.