over
Sophie

Samen met mijn vriend en dochtertje woon ik Houten. Ik breng graag tijd door samen met mijn gezin, vrienden en familie. Daarnaast sport ik graag, hou ik van lekker koken en eten en kan ik enorm genieten wanneer de zon schijnt! 

Ik word gedreven door verbinding. Het geeft mij energie wanneer ik verhalen, mensen en situaties aan elkaar kan verbinden. Op alle niveaus en zowel privé als zakelijk. Daar zit ook mijn kracht. Ik ben nieuwsgierig, ik luister en denk mee. Ga gesprekken aan vanuit vertrouwen en respect. Ik probeer altijd verder te kijken dan de gebaande paden. Dit is de rode draad door mijn loopbaan en ook de link tussen mijn werk voorheen als Orthopedagoog en nu in Executive Search.

De laatste jaren heb ik voornamelijk senior management bemiddeld binnen de zakelijke dienstverlening met een focus op onder andere strategie, technologie en digital. Mijn kracht zit niet enkel in het invullen van een vacature, maar juist in het vinden van de juiste personen voor de business. Ik probeer hierop te challengen en durf buiten de kaders te kijken. Daarnaast vind ik het heel gaaf om bij onze klanten mee te kijken achter de schermen. Vanuit een positief kritische blik helpen we mee optimaliseren, met als doel hun strategische - en groeidoelstellingen te behalen. Dit zijn waardevolle trajecten.