Track record

Sinds 2005 actief in recruitment, altijd met een sterke IT en/of innovatie component. In dit speelveld heb ik een breed pallet van posities bemiddeld, hetzij meer technisch, meer functioneel, commercieel of op executive niveau. Onlangs heb ik mijn executive MBA Digital Strategy & Transformation aan Business Universiteit Nyenrode succesvol afgerond met als eindthesis "re-imagining executive search services in a digital world".

Iets persoonlijks

Mensen die dicht bij mij staan, omschrijven mij als sprankelend, ondernemend en iemand die bergen verzet. Sinds 2015 leid ik de succesvolle start-up JUIZS.nl naast mijn recruitment werkzaamheden. De creativiteit die je als ondernemer van een start-up moet embedden in je denkpatroon, neem ik mee in mijn executive search werkzaamheden. Ik denk in proposities en in mogelijkheden. Daarnaast ben ik oprecht nieuwsgierig en probeer ik out-of-the-box met kandidaat en klant mee te denken, wat verder gaat dan enkel de invulling van een vacature.

"Wat ik zo bijzonder aan Sylvia vind is dat ze echt naar mij luisterde. Ze stelde goede vragen en luisterde dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proefde het verlangen om mij te begrijpen. Dat vind ik zeer uniek, en zorgde daardoor voor een fantastische match bij mijn nieuwe job."

 

Monique Dekker

Partner Agile & Digital Transformation – Xebia

End of page