Track record

Ervaring in het bemiddelen van talent op alle niveau’s. De laatste jaren heb ik voornamelijk senior management bemiddeld binnen de zakelijke dienstverlening met een focus op onder andere strategie, technologie en digital. Mijn kracht zit niet enkel in het invullen van een vacature, maar juist in het vinden van de juiste personen voor de business. Ik probeer hierop te challengen en durf buiten de kaders te kijken.

Iets persoonlijks

Ik word gedreven door verbinding. Het geeft mij energie wanneer ik verhalen, mensen en situaties aan elkaar kan verbinden. Op alle niveaus en zowel privé als zakelijk. Daar zit ook mijn kracht. Ik ben nieuwsgierig, ik luister en denk mee. Ga gesprekken aan vanuit vertrouwen en respect. Ik probeer altijd verder te kijken dan de gebaande paden. Dit is de rode draad door mijn loopbaan en ook de link tussen mijn werk voorheen als Orthopedagoog en nu in executive search.

"Ik heb Sophie leren kennen als iemand die jou als mens écht centraal stelt, én oprecht geïnteresseerd is in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en wat je wilt. Ze neemt je op een hele natuurlijke manier mee in jouw professionele reis."
Laura Hendriks

Director Banking & Insurance – IG&H

End of page