Fabienne Rogers
Senior Consultant
Fabienne RogersFabienne RogersFabienne Rogers

Track record

Ruim 7 jaar ervaring in recruitment, veelal in het digital domein van consultancy, zowel in Nederland als in buitenland. Klantorganisaties als big four kantoren, maar ook juist kleine boutiques. Rollen variërend van sales, management tot delivery.

Iets persoonlijks

Vroeger wilde ik altijd alles weten, ik was erg leergierig en nieuwsgierig. Zo kwam ik bij de Master Bedrijfskunde, Strategy & Organization terecht, waar ik me in bedrijfskundige vraagstukken kon verdiepen. Mijn eerste baan was bij een internationaal executive search bureau in Monaco, waar ik leerde schakelen op board-level in de snelle digital wereld van nu. Tijdens een NLP-opleiding leerde ik de verdieping op intermenselijk niveau te maken. In executive search zit daar de crux: het leren kennen, maar ook juist begrijpen, van zowel opdrachtgever als kandidaat. Daar ga ik elke dag met veel plezier mee aan de slag.

"Ik heb het contact met Fabienne als heel prettig ervaren. Fabienne is adequaat in haar communicatie, gaat pro-actief te werk en weet waar ze het over heeft. Fabienne heeft daarnaast telkens met mij meegedacht over de inhoud of het proces van de sollicitatieprocedure."
Annelies de Vries

Manager Financial Services – Valcon

End of page