ExecutiveInsights
Executive
Insights
ExecutiveInsights

“IN GOD WE TRUST. ALL OTHERS MUST BRING DATA” – W. Edwards Deming

In onze zoektocht naar goede kandidaten gebruiken wij al onze kennis, ervaring en gezonde intuïtie. Maar om zeker te weten dat wij de beste kandidaat voorstellen, gaat ExecutiveLab nog een stap verder. Onze eigen bevindingen toetsen wij met behulp van diverse wetenschappelijke modellen.

Al onze executive search consultants zijn DISC gecertificeerd. Wij kijken naar de personal, cultural en strategical fit en vatten deze samen in een objectieve onderbouwing. Zo voegen wij objectieve data aan onze interview technieken toe. Zodat jij beter kunt inschatten welke toegevoegde waarde de kandidaat voor jouw organisatie zult brengen.

Groeipartner

Samen met jou zetten wij in op groei.

Outside-the-box

Creatief meedenken i.p.v. afvinken van skills.

Post-Covid

Dit vraagt een andere executive search benadering.

Winnaars

Samen slaan wij de weg in naar succes.

+

People & Personalities

+

Connection & Fit

DNA & Culture

LEER DE KLEUR VAN JE KANDIDAAT KENNEN

DISC staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Al deze vier stijlen zijn in bijna iedere persoonlijkheidsstructuur te kennen, echter bijna altijd in verschillende intensiteit. Omgevingsfactoren, zoals een interview setting, kunnen de waarneembare stijl beïnvloeden. Een DISC rapportage vanuit ExecutiveLab geeft dus letterlijk meer kleur aan jouw kandidaat!